ShoppingGuiden

En handletur til Drøbak er garantert fritt for kjeder. Her finner du små nisjebutikker som kanskje har akkurat den julegaven du leter etter. En juletur til Drøbak er mer enn bare en handletur. Her finner du småbyidyll, spennende restauranter, koselige gallerier og det kjente Julehuset midt i hjertet av Drøbak. Med Torget som utgangspunkt behøver du ikke gå mange skritt før du finner en spennende butikk eller en hyggelig opplevelse. Eller kanskje begge deler.

Rundt Torget ligger klesbutikkene tett. Og det er damene som lettest finner det de leter etter.

Torgets Perle

Har et spennende utvalg klær for voksne kvinner i de fleste aldre. Folk kommer langveisfra for å besøke denne forretningen.

BADI

Butikken som ligger vegg i vegg med Torgets Perle heter BADI. Skal du i juleselskap finner du garantert den vakre kjolen du ønsker deg hos BADI.

Jazz

I Torggata ligger Egetorget, og tar du turen inn i det vesle, koselige smuget finner du den nye klesbutikken Jazz Clothing Company!

Her kan den motebevisste kvinne velge blant spennende kolleksjoner fra utvalgte produsenter i Europa. Noe for enhver smak, enten du vil være elegant, rampete, stilig eller tøff…

Jernia Askautrud

Har en av sine forretninger i Drøbak. Her får du alt fra skruer til avansert verktøy til far. Harde pakker fra Jernia er alltid populært, og en tur innom den rikholdige kjøkkenavdelingen kan gi inspirasjon til å skifte ut både servise og gammelt kjøkkenutstyr.

Eges Bokhandel (Libris)

Kanskje julegavebuitikk nummer èn i Drøbak. Her bugner det av leker, bøker, vesker, spill, troll, kort og alt som er spennende å få til jul. Butikken er en eneste stor vandring mellom hyllemeter etter hyllemeter med julegaver i alle prisklasser.

Kakkelovnspesialisten

Sitter du hjemme og fryser, og tenker på mulighetene for å installere en vedovn, er Kakkelovnspesialisten butikken du bør besøke. Her finner du lekre, danske designovner i de fleste størrelser og prisklasser. Er du moden for en kakkelovn, bygd etter mål, er du i trygge hender hos Kakkelovnspesialisten i Drøbak.

Trygve Aasheim manufaktur

Øverst i Torggata, som ikke er særlig lang, ligger en helt spesiell forretning. Trygve Aasheim klær og manufaktur. Et besøk i denne forretningen er en opplevelse. Du finner ikke maken noe sted. Her finner du alt fra nål og tråd, alt du trenger dersom du syr selv, duker, sengetøy og spennende plagg for damer. Fra innerst til ytterst. Ikke gå glipp av denne butikken når du er i Drøbak.

Kammerset

Er du på idestadiet for oppussing i hjemmet, får du råd og konsulenthjelp hos Kammerset. Stoffprøver, puter, møbler og pyntegjenstander er det et lite utvalg av i forretningen, men idebøkene er mange, og enkle å bla seg fram i. Dessuten står Mona Klyndrerud alltid til tjeneste.

Krambua

Nå er vi i Niels Carlsensgate. Vi har rundet Bankhjørnet og her ligger det flere spennende butikker tett i tett. Krambua er som navnet tilsier stappfull av masse rart. Pyntegjenstander, gaver, nips, hvite ting for deg som bedriver porselensmaling og mye annet. Hyllene er fulle av julete ting.